Udgivelser

18/12/14

Marie og fluen_forsideSå er det tid for den næste udgivelse. Antologien hedder ‘Marie og fluen’ og indeholder novellerne:

 • Marie og fluen
 • Styx
 • Galop på stedet

Min forlæggers beskrivelse lyder:
“Endnu en perlerække af historier fra Lise Hougaards hånd. Noveller som viser, at det er perspektivet som afgør, om store problemer bliver små, eller små problemer vokser sig uoverskuelige.”

Som sædvanlig kan bogen købes på Saxo for ganske få kroner. Køb derfor gerne flere ad gangen 😉 Klik på Saxo.

 

 


27/11/14

November_forsideCandied Crimes Dorte Hummelshøj er en ørn til at få mine noveller på markedet. Nu er den femte miniantologi i rækken klar. Den indeholder novellerne:

 • November
 • På bar
 • Postkort

“Beskrivelse: Endnu tre mininoveller fra Lise Hougaard. Denne gang er fællesnævneren, at hovedpersonerne hver især slås med store problemer, der spænder fra dødsfald over uønsket graviditet og til personlige problemer. Det er som sædvanligt på Lises egen skæve facon. God fornøjelse med læsningen. Novellerne er tidligere udgivet i antologien Intensiteter.”

Bogen kan købe hos Saxo for en beskeden sum.

 


10/11/14

Skyggen2E-bog: Med glæde kan jeg fortælle, at min 4. lille antologi er klar til download.

“Alle mennesker kaster skygger. Nogle mennesker kaster længere skygger, end de selv tror. Temaet for Lise Hougaards tre noveller er sameksistens på godt og ondt. Ensomhed, enøjethed og misforståelser er essentielle elementer i de korte og meget forskellige tekster. “

Bogen kan købes hos Saxo.

 

 

 

 


28/10/14

Efter regn-sepia1

E-bog: Nu er den 3. miniantologi klar. Den er ligeledes udgivet i samarbejde med Candied Crime.

Ny novellesamling fra Lise Hougaard.  I disse tre noveller kommer læseren med helt ud på randen af livet.  Forfatteren indbyder til en flirt med døden set fra forskellige vinkler.  Novellerne er tidligere udgivet i antologien Intensiteter.

Bogen kan købes flere steder. Prisen er fra 10 kr hos Saxo

 

 

 

 


2/10/14

Kvinden-i-vinden

Det er mig hermed en fornøjelse at fortælle, at nu er den 2. antologi med tre korte noveller i én ebog udkommet på forlaget Candied Crime.

“Tre nye mininoveller af Lise Hougaard. Den røde tråd er konflikter, og hvordan man løser dem i familiens snævre kreds. Forbered dig på at blive rystet.  Novellerne er tidligere udgivet i antologien Intensiteter.”

Bogen kan købes flere steder, og prisen er fra 10 kr: Bogrobotten

 

 

 

 


8/9/14

Fuglen_forside

Jeg har den store fornøjelse at være indgået i et samarbejde med Candied Crime og Dorte Hummelshøj om udgivelse af en række af mine noveller, der tidligere har været udgivet i Intensiteter. Det bliver til en serie med ‘3-i-1’ til en pris, der er til at overkomme.

Den første ebog, FUGLEN, kan købes adskillige steder. Se for eksempel Bogrobotten for billigste pris. ISBN-13:9788793197183.

“Hvad er prisen på et menneskeliv? Tre skarpe mininoveller af Lise Hougaard – tre forskellige svar. Forbered dig på at blive rystet. Hverdagsrealisme med et twist.”

Jeg ser frem til et langt og godt samarbejde.

 

 


14/1/14

UPDATE:

Mit samarbejde med Moorland eBooks er desværre ophørt, og jeg har i stedet indgået et samarbejde med Candied Crime, hvorfor ‘Intensiteter’ ikke længere kan købes. Jeg henviser til mine udgivelser på mit nye forlag.

“Intensiteter” ePub
ISBN: 978-87-93044-07-4

intensiteter

Intensiteter er en samling af 25 korte noveller og handler på sin helt egen måde om menneskeskæbner på godt og ondt. Repertoiret spænder vidt og tager afsæt i det banale såvel som det bizarre. Enkelte af teksterne er provokerende, andre triste eller komiske. Fælles for dem er, at de inviterer læseren til eftertænksomhed.
Novellerne er særdeles velegnet til at læse on-the-go.

Ebogen blev udgivet på forlaget Moorland eBooks og kan måske stadig læses via www.ebib.dk

Læs anmeldelsen fra Bogvægten

Facebooktwittergoogle_plus

3 Comments

 1. Svar

  […] Udgivelser […]

 2. Svar
  Karen Møller Grothe 22. oktober 2014

  Hej Lise
  Sjovt som vi støder på hinanden i Saxo og andre sammenhænge. Jeg har købt Kvinden i vinden og jeg kan lide din måde at skrive på. Jeg vender tilbage senere efter mere. Jeg forsøger mig også med de små historier som e-bøger på Saxo Publish – og min trilogi Heksens Børn, som appellerer til alle aldersgrupper. Udkommer på mellemgaard. Den næste Stormfloden udkommer primo december. Bare så du ved det. 😉 Vi “ses” i den nye skriveskole.
  Mange hilsner
  Karen

  • Svar
   Lise Hougaard 22. oktober 2014

   Hej Karen
   Tak, fordi du kan lide min måde at skrive på – det er dejligt at høre, og det glæder mig, at du har købt ‘Kvinden i vinden’. Snart udkommer der en miniantologi mere – også med tre korte historier; den hedder ‘Efter regn kommer orm’. Her er det nær-død, der er i fokus. Min forlægger beskriver den som flirt med døden for at gøre den lidt provokerende 🙂
   Tillykke med, at du får udgivet på Saxo Publish og Mellemgård. Jeg har overvejet Mellemgård på et tidspunkt, men skal man ikke selv betale der?
   Bedste hilsner,
   Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *