Så er den her endelig: Bierne stikker

Bierne_stikkerMin (foreløbigt) sidste antologi er nu klar i handlen og kan som sædvanligt købes på Saxo for små penge, så download glad til din e-bogslæser, din computer eller måske din mobiltelefon 🙂

Samlingen rummer tre grumme noveller, der efter endt læsning godt kan danne basis for en diskussion. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop denne antologi står mit hjerte nær.

  • Bierne stikker
  • Ariadnes tråd
  • Tableau

Omtale: “Der er så smukt og idyllisk ude på landet. Men pas på; bierne stikker! I første omgang mærker du knap nok det lille prik – men brodden bliver siddende. Sådan er det også med teksterne i denne antologi, hvor fællestemaet er etiske dilemmaer. Ved første øjekast ser alt så smukt ud, i næste øjeblik … Læs dem – hvis du tør.”

Facebooktwittergoogle_plus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *